nordlysHvis du bor på Fyn eller på Sydfyn, måske ligefrem så tæt på som i Svendborg, så er der altså ikke så langt til Langeland, som det måske synes inden i dit hovede!

Og hvis du allerede bor på Langeland, så kan det næsten ikke være lettere at komme forbi og få en konsultation. Du ringer bare på telefon 63 56 51 80 eller på Suzanne's mobil 20 18 82 62. 

Evans & Damsted har kunder i hele Danmark. Derudover servicerer vi pt. kunder fra bl.a. Frankrig, Argentina, Sverige og England. 

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du bare er nysgerrig på, hvad vi laver og ikke kan få svar fra hjemmesiden.

Har du spørgsmål til det, du har læst her på hjemmesiden, så er du også velkommen til enten at kontakte Evans & Damsted pr. mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller du kan ringe på et af de ovenstående numre.

Hvis du ringer angående et akut opstået problem, så må du gerne ringe udenfor normal arbejdstid - men hvis det ikke er strengt nødvendigt at tale med os udenfor normal arbejdstid, så skriv hellere en e-mail eller send en SMS, så vender Suzanne tilbage enten pr. telefon, mail eller SMS, så snart det er muligt.

Vi benytter cookies for at gøre din oplevelse bedre...